Hevosvalokuvaus

Hevosvalokuvaus

Kuvauspaketti I — 80€
sisältää 6 viimeisteltyä kuvaa

Kuvauspaketti II — 100€
sisältää 10 viimeisteltyä kuvaa

Kuvauspaketti III — 120€
sisältää 15 viimeisteltyä kuvaa

Lisäkuvat:
10 € / kpl
Ratsastuskuvat 5€/kplKAIKKIIN PAKETTEIHIN SISÄLTYY:

Kuvauksen suunnittelu yhdessä, max. 1,5h kuvausta valitussa miljöössä, koevedosgalleria.

Mahdollisuus kuvata myös ratsastusta! Pelkistä ratsastuskuvista voimme sopia hinnan erikseen, mutta muotokuvat + ratsastuskuvat menevät ylläolevan hinnaston mukaan, ja sisältyvät paketin kuvamäärään. Lisäkuvat ratsastuksesta 5€/kpl.h​​​​​​​
HUOMIOITAVAA:

 Jokainen kuvaus sisältää yksityisen koevedosgallerian, josta asiakas saa valita haluamansa kuvat käsiteltäväksi. Valitut kuvat jälkikäsitellään huolellisesti, ja toimitetaan kuvapankkiin 1-14 päivän kuluessa kuvauksesta.
• Asiakas saa kuvat itselleen nettikoossa (2048px) sekä myös alkuperäiskoossa, esimerkiksi kuvatuotteiden teettämistä varten.
• Huomioithan, että koevedosgallerian kuvat ovat raakakuvia suoraan kamerasta, eikä niitä tule tallentaa sellaisenaan.
• Kun olet tulossa kuvattavaksi hevosesi kanssa, huolehdithan että hevosesi on siistitty, sillä on puhtaat varusteet sekä mahdollisimman neutraalit suitset/päitset, ellei muuta olla sovittu. Oman asusi ja mahdollisen meikkisi voit miettiä teemaan (ja säähän) sopivaksi niin, että sinulla on kuitenkin miellyttävä olla. 
• Turvallisuuden takaamiseksi on hyvä ottaa kuvaukseen mukaan turvakengät, joiden kanssa kuljetaan kuvauspaikalta toiselle. Jos kuvattava haluaa ottaa kuvia esimerkiksi korkokengissä taikka ilman kypärää, tekee hän sen omalla vastuullaan!
• Kuvauksiin on mahdollista saada mukaan erilaista rekvisiittaa, joista veloitetaan laskussa. Esimerkkinä mm. hevosille turvalliset savupanokset, erilaiset kankaat, saippuakuplat tai sormivärit.
• Yli 1,5h kuvausajasta veloitan 20€/30min. 
• Kuvauksissa säävaraus (ellet sitten halua kuvia sadepisaroiden tuunaamana, tai hienoja hulmuharjakuvia myrskytuulessa!)Back to Top