Muotokuvaus

Muotokuvaus

Kuvauspaketti I — 50€
sisältää 5 viimeisteltyä kuvaa

Kuvauspaketti II — 80€
sisältää 10 viimeisteltyä kuvaa

Kuvauspaketti III — 100€
sisältää 15 viimeisteltyä kuvaa

Lisäkuvat:
10 € / kplKAIKKIIN PAKETTEIHIN SISÄLTYY:

Kuvauksen suunnittelu yhdessä, max. 1h kuvausta valitussa miljöössä, koevedosgalleria.h​​​​​​​
HUOMIOITAVAA:

• Jokainen kuvaus sisältää yksityisen koevedosgallerian, josta asiakas saa valita haluamansa kuvat käsiteltäväksi. Valitut kuvat jälkikäsitellään huolellisesti, ja toimitetaan kuvapankkiin 1-14 päivän kuluessa kuvauksesta.
• Asiakas saa kuvat itselleen nettikoossa (2048px) sekä myös alkuperäiskoossa, esimerkiksi kuvatuotteiden teettämistä varten.
• Huomioithan, että koevedosgallerian kuvat ovat raakakuvia suoraan kamerasta, eikä niitä tule tallentaa sellaisenaan.
• On hyvä ottaa kuvausta varten esimerkiksi muutama erilainen asu tai asuste, niin saadaan kuviin hieman monipuolisuutta!
 Säävaraus. Kuvaus mahdollisuus suorittaa myös sisätiloissa, mutta pääosin ulkona. 
• Yli 1h kuvausajasta veloitetaan 20€/30min.

h​​​​​​​​​​​​​​
MITÄ KUVATAAN?
Mahdollisuus ikuistaa tärkeät juhlapäivät, mm. rippikuvat, ylioppilaskuvat tai valmistujaiset. Juhlakuviin mahdollisuus lisätä perhe- ja sukulaiskuvat, tai vaikkapa kuvat kumppanin tai lapsen kanssa. Nappaa vaikka perheen koirakin mukaan! Jos näiden kuvaamiseen ei kulu lisäaikaa, kuvat menevät ylläolevan hinnaston mukaan. 

⤷ Entä tarvitsetko edustavat kuvat työhakemukseen tai CV:hen? Joukostaerottuvat Instagram-kuvat feediä piristämään? Kaikki onnistuu!

KUUKAUSIDIILI? 
Mahdollisuus sopia myös kuukausittainen diili, jolloin saat käyttöösi aina tietyn määrän kuvia kuukaudessa. Sopii loistavasti esimerkiksi Instagram- tai muille somevaikuttajille, jotka tarvitsevat säännöllisesti laadukkaita kuvia esimerkiksi houkutellakseen yhteistyökumppaneita! Tästä diilistä lisää sähköpostitse, johon saat myös hinta-arvion sekä sopimuksen. Back to Top