Palvelut

Palvelut

MILLAISEN KUVAUKSEN SINÄ HALUAT?
Kuvaus räätälöidään täysin asiakkaan toiveiden mukaiseksi ja suoritetaan hänen haluamassaan miljöössä. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisikaan tarkkaa skenaariota kuvauspaikasta tai kuviesi tyylistä - voit esittää toiveesi, joiden pohjalta voimme yhdessä suunnitella molemmille sopivan kokonaisuuden! Vastavuoroisesti voimme suorittaa kuvauksen vaikka täysin fiiliksen mukaan ilman valmista suunnitelmaa, jolloin lopputulos voikin yllättää. Olen valmis toteuttamaan myös hullunkurisimmatkin teemakuvausideat, ota yhteyttä ja laitetaan idea toteutukseen! Etkä tarvitse mitään tiettyä juhlapäivää, sillä ihania kuvia voi ottaa milloin vain, eikö?

h

MISSÄ MINÄ KUVAAN?
Kuvaukset suoritan pääosin Turun seudulla, mutta teen reissuja säännöllisesti myös mm. pääkaupunkiseudulle. Ja sovittaessa liikun vaivattomasti myös muuallekin, vaikka toiselle puolen Suomea, jos sieltä suunnilta kysyntää löytyy. Älä epäröi kysyä!


 EN ASU TURUN SEUDULLA, MUTTA HALUAN KUVAUKSEN! 
Ei hätää! Hintaan lisätään vain ennalta sovitut matkakulut. Mikäli samalle kuvauspaikalle, alueelle tai matkan varrelle saadaan useampi kuvattava, saa koko porukka kuvauksistaan pienen alennuksen, sekä matkakulut jaetaan henkilöiden kesken. Kerää siis kaverit ja vaikka siskon koiran kaimat mukaan, niin suunnitellaan yhdessä kiva kuvauspäivä!
h
 “ Mikä olisikaan sen parempi keino taltioida elämän tärkeitä hetkiä, 
kuin ikuistaa ne kuviksi, jotka säilyvät useita vuosikymmeniä? 

h


KUVAUSEHDOT
Kuvat ovat tarkoitettu vain ja ainoastaan asiakkaan omaan käyttöön, ellei muuta olla erikseen sovittu. Niitä ei saa luovuttaa kolmansille osapuolille ilman lupaa, eikä käyttää virtuaalitalleilla tai kuvakilpailuissa. Kuvia ei saa myöskään käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman erillistä sopimusta! Jos haluat kuvan hevosestasi esimerkiksi Sukupostiin, otathan yhteyttä.
Kuvien julkaisu- ja tekijänoikeudet säilyvät minulla, ja saan käyttää kuvia vapaasti esimerkiksi portfoliossa sekä markkinoinnissa. Kuvattavalta kysytään kuitenkin aina lupa kuvien julkaisuun. Jos et ole aivan varma kuvien käytöstä, voit aina varmistaa sen laittamalla minulle viestiä. 

Kuvien kaikenlainen muokkaus ja rajaus on ehdottomasti kielletty! Koskee myös Instagram-filttereitä. Kuvat ladataan lataus-toiminnolla omaan laitteeseen, ja jos et tiedä miten se toimii, kysythän apua. Näyttökuvien julkaisu on kiellettyä.

Kun julkaiset kuvia, kirjoitathan ystävällisesti kuvan yhteyteen:

Kuva ©​​​​​​​ Emma Kallioniemi / Picallioniemi
Instagramissa tägäys @picallioniemi
Back to Top